“Dan otvorenih vrata” u OŠ “Jovan Popović” i rekonstrukcija sale

Od strane Ozon
0 komentar

Danas u periodu od 09-15:00 časova održan je “Dan otvorenih vrata” u osnovnoj školi “Jovan Popović”.
Mališani su zajedno sa svojim roditeljima obilazili školu koja je izgradjena u septembru 2020. godine.

Škola se prostire na 4.100 kvadratnih metara, sa 19 najmodernije opremljenih kabineta, bibliotekom sa čitaonicom, produženim boravkom, savremenom kuhinjom sa trpezarijom, sobom za rad sa decom u inkluziji, fonotekom i kabinetom za strane jezike kao i sa terenima za tenis, košarku i fudbal.

Ovom programu prisustvovala je i gradonačelnica Sremske Mitrovice, Svetlana Milovanović koja je najavila rekonstrukciju sale za fizičko u junu mesecu, tokom letnjeg raspusta.
Sala će se u potpunosti rekonstruisati, uz svu potrebnu preteću opremu, dodala je gradonačelnica Milovanović.

“U starom delu škole, biće prateći kabineti, teretana, sala za fitnes i za stoni tenis. U planu je takodje i rekonstrukcija spoljneg košarkaškog terena, tako da će sve to da čini jedan lep sportsko-rekreativni kompleks.”

Sredstva za ovu investiciju su predvidjena u upravi za kapitalna ulaganja Vojvodine dok će jedan deo finansirati Grad Sremska Mitrovica. Ukupan iznos je 105 miliona dinara.

Dragana Vračar, majka deteta koje će pohadjati ovu školu rekla je da je oduševljena školom i da veruje da ova škola ima sve uslove da bude najbolja.

Možda Vam se svidi i