Svi se uglavnom preseku kada vide policajce na vratima, pitajući se šta su zgrešili ili da se ne daj bože nešto desilo. Međutim, jedan mališan je jedva čekao da ugleda policijske službenike u uniformi na svojim vratima.

Reč je o dečaku Dejan R. koji je iz Sremske Mitrovice, a koji nažalost boluje od cerebralne paralize. On je oduvek imao je jednu skromnu želju, koju je njegova baka rešila da mu ispuni. Naime, baka se sa ovom molbom i obratila policiji u Sremskoj Mitrovici.
 Policiji je objasnila da je mališan fasciniran policijom i policijskim poslom. Kao i da bi ga učinili srećnim ako postoji ikakva mogućnost da ga policajci posete kući. Tačnije zamolila je u policiji ljude da joj pomognu kako bi unuku ispunila želju – stoji na zvaničnoj Fejsbuk stranici Ministarstva unutrušanjih poslova.

Dečak Dejan Radojčić iz Sremske Mitrovice boluje od cerebralne paralize. On je fasciniran policijom i policijskim poslom. Njegova baka nam se obratila i zamolila da mu policajci ispune želju i da ga posete. Policijski službenici iz Policijske uprave Sremska Mitrovica su vrlo rado prihvatili poziv njegove bake i posetili ih. Dejan je bio presrećan zbog posete i poklona koje je dobio, a ni naše kolege nisu krile oduševljenje što su jednom dečaku ispunile želju.Naravno deca su im oduvek bila na prvom mestu, te su policijski službenici iz Policijske uprave Sremska Mitrovica Stanko Antonić i Ana Marija Turudić, našli malo vremena i rado prihvatili poziv.

Foto Facebook MUP Srbija

Dečakovoj sreći nigde nije bilo kraja, kada je na svojim vratima ugledao omiljenu uniformu. Posetili su ga policajac i policajka, a iskoristili su priliku i da mu daju poklone

Možda Vam se svidi i