Centar Velikih Radinaca od danas rekonstruisan

Od strane Ozon
0 komentar

Danas je počela rekonstrukcija raskrsnice u Velikim Radincima.

Ova važna raskrsnica ne samo za meštane, već je i veoma prometna.

  • Ova raskrnica je prometna jer vodi prema Fruškoj gori i Novom Sadu, osim toga ovde se nalazi zgrada Mesne zajednice, policije, srpska Pravoslavna crkva i škola. Rekonstrukciju treba zabtšiti kako bi bila bezbedna za sve učesnike u saobraćaju a pre svega pešake koji ovu raskrsnicu koriste svakodnevno, rekao je Miroslav Jokić, načelnik za opšte i zajedničke poslove i imovinu Sremska Mitrovica.

Radovi će danas biti i završeni. Finansirani su u iznosu od dva miliona dinara, a radove izvode Srbija putevi. Radove izvodi Srem put Ruma.

  • Ovu raskrnicu koriste putnička vozila, ali i kamioni i autobusi. Ovo je regionalni put koji spaja Sremsku Mitrovicu sa opštinom Ruma i sa Novim Sadom i prilično je prometan. Raskrsnica je godinama bila zapuštena i uništena. Nakon rekonstrukcije biće obeležena i saobraćajna signalizacija. Važno je da raskrsnica bude bezbedna jer je u blizini i škola. Postavili smo i kod škole vibro trake. Poslednjih godina dista se uradilo u selu, obnovljena je škola, ambulanta, crkva itd, rekao je predstavnik MZ Veliki Radinci Miloš Kekić. 

Možda Vam se svidi i