Borba košarkašica bez standarnih igračica „Srema“ završila porazom

Od strane Ozon
0 komentar

U utakmici Kadetske lige Srbije, ŽKK „Srem“ je poražen od favorita, drugoplasiranog tima na tabeli, ekipe ŽKK „Radivoj Korać“ iz Beograda rezultatom 64:91 (14:19, 13:25, 10:24, 22:23).
„Sremice“ koje su bile veoma oslabljene jer su igrale bez nekoliko standardnih igračica iz prve petorke, nisu mogle da se suprotstave razigranim beograđankama koje važe za jednog od favorita za 1. mesto. Prve dve četvrtine pripale su gošćama koje su otišle na odmor sa 17 poena prednosti. Poslednje dve četvrtine takođe su pripale ekipi ŽKK „Radivoj Korać“ čije su igračice tokom celog meča imale odličan procenat šuta pogotovo za 3 poena pa su na kraju zasluženo slavile.
Najefikasnije igračice u ekipi ŽKK „Srem“ bile su odlične Janković Jelena sa 26 poena i Riđošić Anđela sa 21 poenom, a u listu strelaca upisale su se još i Simić Ana 7p, Nikolić Mila 4p, Baženova Marija i Nićiforović Anastasija sa po 3 poena.
Sve košarkašice „Srema“ maksimalno su se borile na parketu, a u odbrambenim zadacima istakle su se Simić Ana i Nikolić Mila.
Trener „Srema“ Savić Lazar ukazao je šansu i najmlađim igračicama, pored Marije Baženove igrale su: Balanac Nikolina, Debeljački Teodora i Đorđić Milica.
Najefikasnija igračica u ekipi ŽKK „Radivoj Korać“ bila je Nestorov Daria sa 24 poena.
U nedelju ŽKK „Srem“ gostuje u Beogradu u hali „Mega Factory“ protiv ekipe ŽKK „Art Basket“.

You may also like