Besplatan prevoz za sremskomitrovačke penzionere

Sremska Mitrovica – Sremska Mitrovica – Za sve penzionere koji žive na teritoriji Sremske Mitrovice obezbeđen je besplatan gradski i prigradski prevoz. Osim penzionera ovu povlasticu će osd sredine februara meseca moći da koriste i sva druga lica starija od 65 godina.

“Grad Sremska Mitrovica i za ovu 2021 godinu je obezbedio besplatan prevoz za penzionisana lica i za sva lica starija od 65 godina u gradskom i prigradskom prevozu putnika. Penzioneri sa jednom fotografijom kao za ličnu kartu i zadnjim čekom od penzije mogu otići do prevoznika Sirmiumbusa na autobusku stanicu gde će dobiti pokaznu kartu za celu 2021 godinu. Lica starija od 65 godina sa ličnom kartom i fotografijom kao za ličnu kartu dobiće besplatnu pokaznu kartu za gradski i prigradski prevoz putnika.” rekao je Dimitrije Vlajić, saobraćajni inspektor gradske uprave za saobraćaj i komunalne i inspekcijske poslove.

Prema poslednjim podacima koje su izneli predstavnici graadske vlasti na teritoriji Sremske Mitrovice živi oko 16.000 penzionera.

Preuzimanje delova teksta ili teksta u celini je dozvoljeno, ali uz obavezno navođenje izvora i uz postavljanje linka ka izvornom tekstu na www.ozon.rs

You May Also Like

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *