Beograd. Uhapšena četvorica komunalnih milicionera, sumnjiče se za zloupotrebu službenih položaja

Od strane Ozon
0 komentar

Pripadnici Odeljenja za borbu protiv korupcije MUP-a, u zajedničkoj akciji sa službenicima Sektora unutrašnje kontrole komunalne milicije, uhapsili su četvoricu komunalnih milicionera.

Sekretar za poslove Komunalne milicije Ivan Divac izjavio je za Beoinfo da je jutros, posle višemesečne istrage došlo do hapšenja četiri pripadnika Komunalne milicije koji se sumnjiče za zloupotrebu službenog položaja i trgovinu uticajem.

„Opredeljenje u radu Komunalne milicije je, između ostalog, ‘čišćenje sopstvenih redova’ jer se ne krijemo iza problema, ali izražavamo nadu da u budućnosti više neće biti ovakvih situacija. Javnost će blagovremeno biti obaveštena o ishodu postupka koji sprovodi Ministarstvo unutrašnjih poslova, kojem želim da zahvalim na saradnji i podršci koju pruža Komunalnoj miliciji kako bi naš posao bio obavljen što bolje, a korist od toga imali svi građani Beograda“, rekao je Divac.   

Istakao je da je na inicijativu Sektora unutrašnje kontrole Komunalne milicije ostvarena saradnja sa Ministarstvom unutrašnjih poslova, odnosno Sektorom unutrašnje kontrole MUP-a i Odeljenjem za borbu protiv korupcije.

Više detalja znaće se posle saslušanja uhapšenih milicionera i konačnog stava VJT, navodi Tanjug.

RTS

Možda Vam se svidi i