Atletičari Srema osvajili SEDAM medalja!

Od strane Ozon
0 komentar

Veoma uspešni su bili atletičari sremskomitrovačkog “Srema“ na Prvenstvu Vojvodine u krosu koje je održano u Zrenjaninu.
U zvaničnom programu u osam kategorija osvojeno je čak pet zlatnih zlatnih medalja, jedno srebro i jedna bronza.


Najpre je u nezvaničnom progamu u trci atletskih škola za 2011. godište za devojčice na 300m pobedila Isidora Maksimović i najavila uspešan dan za Sremce.

Kod atletskih škola na 300m Mila Božović je trku završila kao peta, Marija Maksimović kao sedma i Andrej Flanjak kao sedmi.
Potom je usledila trka mlađih pionirki na 1000m u kojoj je sjajna Katarina Škorić pobedila bez većih problema, Tara Žarić osvojila četvrto mesto u Vojvodini, Miona Maksimović sedmo a Lena Božović deveto.
Kod mlađih juniorki na 2000m Lana Gavrilović osokoljena uspehom na prošlonedeljnom prvenstvu Srbije u planinskom trčanju od početka preuzima inicijativu i samouvereno sa velikom prednošću pobeđuje konkurentkinje, Marina Ljubišić završava kao četvrtoplasirana a Marija Adamović kao deveta
U veoma zanimljivoj trci mlađih juniora na 3000m odlični Andrej Joksimović pobeđuje svog nezgodnog konkurenta iz Kikinde Konstantina Nemanju, a Aleksandar Anđelković sjajno trči i završava kao bronzani.
Sledi trka seniora i Mirko Mauna u trci na 6000m osvaja zlato nametnuvši jak tempo od početka do kraja dok kod seniorki na 3000m Aleksandra Kostadinović bez problema pobeđuje a Jovana Šubatlija osvaja srebrnu medalju.
Trener Bojan Komlenić je izjavio da je veoma zadovoljan zalaganjem svojih atletičara i da su njihovi sjajni rezultati logičan rezultat vrednog rada, posvećenosti i velike ljubavi prema atletskom sportu, a da mu je posebno drago to što se uz ime AK „Srem“ pored tradicionalne povezanosti sa tehničkim disciplinama sada može dodati i odlična grupa trkača voljnih da se dokazuju i napreduju.

Možda Vam se svidi i