Asfaltira se u Ležimiru

Od strane Ozon
0 komentar

Sremska Mitrovica – Grad Sremska Mitrovica nastavlja sa radovima na uređenju saobraćajnica u selima. Počeli su radovi na rekonstrukciji i asfaltiranju puta u Fruškogorskoj, Sutjeskoj i Pinkijevoj ulici u Ležimiru.

Po rečima zamenika gradonačelnice Petra Samardžića u protekloj 2020. godini asfaltirano je 15 kilometara putne mreže uglavnom u ruralnom području i pored epidemijske situacije, dodao je, da nema sela na teritoriji grada Sremska Mitrovica u kojem nije asfaltirana minimum jedna ulica, dok je u nekim asfaltirano i više prema redosledu prioriteta.

Samardžić je dodao da u ovoj godini, što se tiče ruralne putne infrastrukture, kreće od Ležimira, uz javno privatno partnerstvo sa firmom Baumaster i podizvodjačem Sremput.

Zamenik gradonačelnice naglasio je da se rešava dugogodišnji problem, kada zbog lošeg vremena i kiše nije bilo moguće prolaziti ovim ulicama zbog vode koja se slivala ali da će sada imati normalan put i normalnu saobraćajnicu a ne vodu do kolena.

Grad Sremska Mitrovica će nastaviti sa uredjenjem, rehabilitacijom ruralne putne infrastrukture i to je nešto što će se raditi permanentno i u kontinuitetu.

Meštanka Rada Savić, rekla je da se ranije više radilo na infrastrukturi sela, zahvalila se na radovima koji su izvedeni prošle godine, i na radovima koji se izvode ove godine i dodala da je veliki problem prilaz groblju za koju je grad rekao da će da razmotri u narednim periodu.

You may also like