Ako želite avionom za Madrid, ove sezone od toga ništa

Od strane Ozon
0 komentar

Air Serbia ukinula 11 ruta u letnjoj sezoni

Air Serbia je uklonila dodatnih jedanaest linija sa svoje mreže za predstojeću letnju sezonu, koja započinje 28. marta.
Poslednja revizija reda vožnje ukazuje da letovi od Beograda za Barselonu, Bejrut, Kairo, Kijev, Krasnodar, Madrid, Maltu, Nicu, Pulu, Veneciju i Zadar, ovog leta neće ići, piše portal Ex Yu Aviation.

Njihova suspenzija sada je produžena do početka zimske sezone 2021/2022, koja započinje 31. oktobra, dok se sezonske rute poput Nice, Pule, Malte i Zadra ne bi trebalo vratiti do 2022. godine.

Za razliku od leta 2019. godine, aviokompanija će letetni na dve nove destinacije – Oslo i Ženevu. Van suspendovanih linija, Barselonu, Kijev i Maltu pokrivaće druge aviokompanije koje lete iz Beograda. 

Srpski prevoznik je ranije naznačio da su letovi za Helsinki i Rijeku, koji su se obavljali pre dve godine, ukinuti. 

Na osnovu postojećeg rasporeda, koji se može promeniti kako se tržišta ponovo otvaraju i zatvaraju zbog pandemije koronavirusa, Air Serbia planira da ovog leta izvede 10.770 redovnih letova iz Beograda (oba smera su uključena, bez čartera). 

Od toga, usluge do Podgorice biće najčešće, a slede Tivat, Cirih, Beč, Pariz i Tirana.
Iz Niša prevoznik planira da održi letove do Hana, Nirnberga, Hanovera, Salcburga i Tivta ovog leta, dok bi letovi od Kraljeva do Beča trebalo da se nastave 11. juna.

Izvor eKapija

Možda Vam se svidi i