AK Sirmium uspešan na dva fronta

Od strane Ozon
0 komentar

Proteklog vikenda na atletskom stadionu u Sremskoj Mitrovici održana su dva takmičenja. Prvenstvo Vojvodine za seniore/ke i Finale kupa za pionire/ke (U16).

Oba dana i oba takmičenja bila su pod organizacijom AK „Sirmium“, a koji se ponovo pokazao kao sjajan i odličan organizator. Na seniroskom prvenstvu Vojvodine istakli su se Jorgić Nemanja, srebro na 100m, Kovačević Ilija, bronza kugla, muška štafeta 4x100m u sastavu Jorgić Nemanja, Marinković Vuk, Babić Nemanja i Milinović Marko koja je osvojila bronzu, kao i ženska štafeta 4x100m koja je takođe došla do bronzanog odličja u sastavu Kiš Sara, Milanović Vanja, Marinković Mila i Živanović Katarina.

Kod finalista kupa za pionire/ke Čančarević Anja je hicem od 13.11m ubedljivo trijumfovala na kugli, dok je na disku bila druga. Čikić Strahinja je prijatno iznenadio pobedom na 100m prepone, dok je na 300m prepone bio treći.

Među finalistima (12 najboljih u Srbiji) našli su se i Aldrović Marko 100m i 300m, Majkić Tijana 300m prepone i Prekajac Luka kugla i disk.

Ovim takmičenjem se polako bližimo kraju sezone, koja je i ove godine, kao i mnogih prethodnih, bila izuzetno uspešna za AK Sirmium, ističu treneri Pavlović, Hodoba i Macanović, te dodaju da će se i u budućnosti truditi da nadmaše dosadašnje rezultate i podižu klub iz godine u godinu.

Možda Vam se svidi i