12 hiljada građana izašlo na lokalne izbore. U svim mesnim zajednicama SNS dobio glasove građana

Od strane Ozon
0 komentar

Srpska napredna stranka je odnela ubedljivu pobedu na lokalnim izborima i osvojila mesne zajednice u opštini Sremska Mitrovica.

Prema podacima koje je danas na konferenciji za štampu, izneo Dmitar Stanišić, SNS je ponovo ostvario sjajan rezultat na izborima za Savete mesnih zajednica.

  • Građani su na ovaj način još jednom potvrdili podršku politici SNS, rekao je Stanišić

“Ono što nam prvom mestu moram da istaknem jeste vrhunski rezultat koji su članovi i aktivisti Srpske napredne stranke osvojili na juče održanim izborima i moram da kažem da u svim mesnim zajednicama odnosno u svim savetima mesnih zajednica jesu pobedili ljudi koji predstavljaju Srpsku naprednu stranku.
Od 33 mesne zajednice, sve 33 mesne zajednice su osvojili članovi Srpske napredne stranke, od 172 člana saveta, 170 su članovi Srpske napredne stranke, ova dva su članovi koji su u nama koaliciji, Socijalistička partija Srbije”.

  • Stanišić je dodao da je opozicija učestvovala na ovim izborima iako su prethodno objavljivali da na izbore neće izlaziti niti će ih ispratiti, imali su svoje članove u izbornoj komisiji

Prema nezvaničnim informacijama Opštinski odbor Srpske napredne stranke Sremska Mitrovica obavestio je javnost da su ubedljivu pobedu na izborima za članove Saveta u mesnim zajednicama: Bešenovački Prnjavor, Bešenovo, Bosut, Velike Radince, Grgurevce, Divoš, Zasavicu I, Zasavicu II, Jarak, Kuzmin, Laćarak, Ležimir, Manđelos, Martince, Mačvanku Mitrovicu, Noćaj, Ravnje, Radenković, Salaš Noćajski, Sremsku Raču, Staru Bingulu, Čalmu, Šašince, Šišatovac, Šuljam, 22. avgust, Slobodan Bajić Paja, 29. novembar, Nikola Tesla, Sutjeska, Matija Huđi, Blok B, Centar, Sava, odneli kandidati Srpske napredne stranke.

Zvanični rezultati po mesnim zajednicama, biće objavljeni sutra.

Možda Vam se svidi i