Za vredne službe koje rade i u novogodišnjoj noći večera i piće

Od strane Ozon
0 komentar

Zamenik gradonačelnice Petar Samardžić i predsednik Skupštine opštine Ilija Nedić obišli su večeras lekare, medicinske sestre i sve dežurne u ovoj novogodišnjoj noći, u Kovid centru Opšte bolnice Sremske Mitrovice.

Oni su zaposlenima u ovim ustanovama čestitali Novu godinu uz želju da imaju što manje posla, a da mitrovčani budu što zdraviji.

Večeras su obroke i piće dobili i dežurni u saobraćajnoj policiji, komunalnoj policiji, sektoru za vanredne situacije, vatrogasciima, hitnoj pomoći, zimskoj službi… svima koji večeras brinu o gradjanima.

Petar Samardžić je nakon obilaska Hitne pomoći istakao da su zdravstveni radnici već 10 meseci u vanrednom stanju i zahvalio im na pomoći i požrtvovanosti. 


Zamenik gradonačelnice je naveo da je godina na izmaku donela mnogo problema, ali je i izrazio uverenje da će 2021. sigurno biti bolja.. “Na prvoj liniji, i prvi na udaru prethodne godine bili su zdravstveni radnici, medicinsko osoblje koje je žrtvovalo i svoje zdravlje i koje je ispred svog zdravlja stavilo, zdravlje svih naših sugradjana. Naravno, rame uz rame sa njima i pripadnici policije, sektora za vanredne situacije, gradske inspekcijeske, komunalne službe, gradski krizni štab ali i veliki broj volontera koji su dolazili sa svih strana i iz svih sektora. Ja želim svima da se zahvalim na ogromnoj požrtvovanosti, i isteajnosti u borbi protiv širenja virusa COVID19 ali i na tome što su bili budni tokom svih ovih meseci koji su ostali iza nas. Posebnu zahvalnost bih izrazio medicinskom osoblju u Kovid centru gde se večeras nalazimo, oni su i večeras budni, u novogodišnjoj noći”, rekao je Samardžić

Na kraju obilaska u ime lokalne samouprave, Samardžić je sugrađanima poželeo dobro zdravlje, ljubavi, mira, blagostanja i da godinu iza nas pamtimo i lepim uspomenama i po dobrim delima, koje ostavljamo iza nas.


Možda Vam se svidi i