Volonterima srednjoškolcima obezbeđeni uslovi za praćenje nastave na daljinu

Od strane Ozon
0 komentar

Sremska Mitrovica –  Od ponedeljka kreće nastava na daljinu za učenike srednjih škola, a kako bi istu mogli da prate i volonteri sremskomitrovačkog kol centra za pomoć najstarijim sugrađanima, lokalna samouprava obezbedila je sve potrebne uslove.

“U našem kol centru trenutno volontira 25 učenika srednjih škola za koje smo obezbedili uslove da od početka naredne nedelje prate nastavu. Moram da naglasim da su to sve dobra i vredna deca kojima je prioritet škola i obrazovanje, ali im je poslednjih dana takođe važno da daju svoj doprinos u borbi protiv virusa korone i to tako što će pomagati starijim osobama kojima nije dozvoljeno da napuštaju svoje domove s obzirom da su najugroženija kategorija. Hvala im od srca i srednjoškolcima, ali i svim drugim volontema”, rekao je načelnik Uprave za obrazovanje Ilija Nedić prilikom današnjeg obilaska prostorija Kancelarije za mlade u kojima je smešten kol centar.

Teodora Palković, srednjoškolka i jedna od volontera takođe je izrazila zahvalnost, ali lokalnoj samoupravi što misli na sve one koji dobrovoljno rade u kol centru i što je obezbeđivanjem uslova za praćenje nastave pokazala da se njihov rad ceni i poštuje.

Možda Vam se svidi i