Uskoro otvaranje lokala na Brionima

Od strane Ozon
0 komentar

Sremska Mitrovica – Vlasnici ugostiteljskih objekata na Gradskoj plaži u Sremskoj Mitrovici, popularnim Bronima već uveliko rade na uređenju prostora i pripremama za novu sezonu.

„U toku ove nedelje otvorićemo centralnu baštu, naravno ukoliko nam vremenski uslovi to dozvole. Ideja nam je da od 5. jula i zvanično počnemo se radom“, rekao je Ivan Šikora, vlasnik jednog od lokala na plaži.

On je dodao da je zadovoljan činjenicom da je odluka o ograničenom radnom vremenu ugostiteljskih objekata do 22:00 časa ukinuta.

Prema njegovim rečima sve mere i preporuke Vlade Republike Srbije će se poštovati u smislu prevencije širenja virusa COVID-19, kao i da će cene i njegovom lokalu ostati iste kao i u lokalu u samom gradu čiji je takođe vlasnik, odnosno neće biti povećanja cena.

„Kupališna sezona u Mitovici počinje 10. juna, nadam se da nas čeka lepo leto, da će plaža imati dosta posetilaca i da nam virus korona neće pratviti probleme u peridou koji je pred nama“, kratko je rekao Šikora.

Slobodan Pekić takođe vlasnik jednog od lokala na Brionima kaže da se pripreme za novu sezonu uveliko vrše, te da on očekuje da će sa radom početi 10. juna.

Kao i Šikora, Pekić napominje da će se strogo poštovati sve mere, ali da očekuje još jednu obru sezonu na mitrovačkom moru.

Možda Vam se svidi i