ULEPŠALI PRAZNIKE DECI: M.Z Kuzmin podelili paketiće mališanima u selu

Od strane Ozon
0 komentar

Ovo je treća godina, kako Mesna zajednica Kuzmin, organizuje podelu novogodišnjih paketića najmlađim sugrađanima.

Obučeni u kostim Deda Mraza, u fijakeru, usrećili su mališane  u selu i novogodišnje paketiće, na kućni prag odneli deci, koja nisu mogla da prisustvuju tradicionalnom druženju u centru sela, zbog epidemiološke situacije.

“Ovo je treća godina kako se organizujemo da deci uzrasta do 10 godina podelimo paketiće. Prošle godine podela je bila u centru Kuzmina, sa predstavom za decu… na žalost ove godine to nije moguće, pa smo se organizovali na ovaj način”, tekao je Miroslav Raković, predsednik Mesne zajednice.

Najmlađi stanovnici Kuzmina danas su , uprkos epidemiološkim merama protiv korona virusa, dobili od Deda Mraza novogodišnje paketiće. Umesto na sankama, Deda Mraz je došao sa fijakerom sa puno novogodišnjih paketića, na opšte oduševljenje dece u Kuzminu.

I mališani i roditelji su bili presrećni zbog Deda Mraza i dobijenih paketića, a svi su zajedno izrazili nadu da će sledeće godine paketići biti deljeni kao i svih prethodnih godina, bez epidemioloških mera.

Nevena nije očekivala paketić ali se obradovala. Kaže da najviše voli knjige.

Savet mesne zajednice Kuzmin obezbedio je paketiće za svu decu sa teritorije Kuzmina starosti do 10 godina. Danas su podelili oko 300 poklon paketa za mališane sa teritorije sela Kuzmin.

Možda Vam se svidi i