U Kovid ambulanti uvedeni brojevi za čekanje (Video)

Zdravstveni radnici sremskomitrovačke Kovid ambulante rade punim kapacitetima, i dodatno se pronalazi način kako bi pacijenti čekali što kraće. 

Hladno vreme  čekanje je dodatno otežalo, pa je u šatore koji su postavljeni ispred Kovid ambulante postavljeno grejanje kako bi se pacijenti ugrejali tokom čekanja na oregled.

Prostor u kojem se čekalo od nedavno je i zatvoren, tako da pacijenti mogu sačrkati u ćekaonici ili u improvizovanom šatoru koji sada ima i grejno telo.

Novina, kako bi se rešio problem čekanja u Kovid ambulanti su brojevi koje pacijenti pri dolasku u Kovid ambulantu dobiju i po broju budu prozivani na pregled, rekla je direktorka Doma  zdravlja doktorka Miroslava Ševo.

“ Podelom brojeva olakšava čekanje na pregled”, rekla je Ševo.

U Kovid ambulanti i u sedmoj zdravstvenoj stanici rade dve lekarske ekipe 24 sata za pacijente. U Kovid ambulanti pri bolnici Sremska Mitrovica brše se prvi pregledi, a u Sedmoj zdravstvenoj stanici građani dolaze na kontrolne preglede. 

You May Also Like

2 thoughts on “U Kovid ambulanti uvedeni brojevi za čekanje (Video)

  1. Ja sam cekala dva dana, prvog 8 sati na pregled,a drugog 9 za preuzimanje rezultata. Bolesna, sa temperaturom i groznicom. Mislim da je situacija za krivicnu prijavu protiv odgovornih.

  2. Strasno, sa pozitivnim rezultatom, na 2° napolju u pola 10 ujutru bila osma za pregled, presla u 4 h popodne, strasno, i ko je imao blage simptome, dobice upalu pluca posle onolikog smrzavanja i cekanja… A ko nije imao kovid dobice ga…

Comments are closed.