U Hrtkovcima kod Rume jedan pozitivan nalaz na COVID19

Od strane Ozon
0 komentar

Sremska Mitrovica – Prema poslednjim podacima, jedan uzorak je pozitivan na COVID19 u Hrtkovcima, kaže  Branislav Nedimović, član Republičkog štaba za vanredne situacije.

Osoba koja je pozitivna na COVID19 je na kućnom lečenju, sa blagim simptomima, a reč je o povratniku iz inostranstva.

Broj osoba koji imaju simptome  COVID19 u Sremskoj Mitrovici u odnosu na juče, a prema poslednjim informacijama koje je izneo ministar, nije povećan. U ovom gradu trenutno šest osoba je zaraženo virusom korona.

Sve ukupno u Sremu je virusom zaraženo 17 lica. 

“Ono što je važno reći jeste da su sva lica kod kojih je utvrđeno prisustvo virusa korona lica iz kontakata zaraženih osoba, odnosno da nemamo nove izvore zaraze. Činjenica je i da se sa prostora Sremske Mitrovice i samog Srema, samo jedna osoba nalazi na lečenju u Novom Sadu, dok većina obolelih ima blaže simptome i nalazi se na kućnom lečenju u izolaciji”,  rekao je Nedimović.

On je dodao da veruje da se ukoliko svi građani Srbije budu disciplinovani i pridržavli se mera Vlade u narednom periodu kompletna situacija može znatno poboljšati.

Prema poslednjim informacijama na teritoriji AP Vojvodine u ovom trenutku osoba pozitivnih na novi Korona virus je 147 osoba a na Infektivnoj klinici KCV nalaze se 42 osobe.

Možda Vam se svidi i

Reset password

Enter your email address and we will send you a link to change your password.

Get started with your account

to save your favourite homes and more

Sign up with email

Get started with your account

to save your favourite homes and more

By clicking the «SIGN UP» button you agree to the Terms of Use and Privacy Policy
Powered by Estatik