Sutra radionica na temu Upravljanje otpadnim uljima u Republici Srbiji

Od strane Ozon
0 komentar

Sremska Mitrovica – Privredna komora Srbije – Regionalna provredna komora Sremskog upravnog okruga u saradnji sa Ministarstvom zaštite životne sredine Republike Srbije organizuje Radionicu na temu: „Upravljanje otpadnim uljima u Republici Srbiji“

Radionica se organizuje sa ciljem da učesnike upozna sa načinom upravljanja otpadom koji nastaje upotrebom industrijskih ulja i maziva.

Predstavnici Ministarstva zaštite životne sredine ukazaće na trenutno stanje, regulativu i buduće korake države u ovoj oblasti, dok će ostali predavači govoriti o praktičnim rešenjima i dosadašnjim iskustvima.

Radionica će se održati u petak, 28. februara sa početkom u 11:00 časova u Regionalnoj privrednoj komori Sremska Mitrovica, ul. Кralja Petra 4, sala na drugom spratu.

Radionica ima za cilj da prisutnima pokaže kako da upravljaju otpadom koji nastaje upotrebom industrijskih ulja i maziva, odnosno kako ga pravilno odlagati. Otpadna ulja su veoma štetna po okolinu, podjednako po zemlju, vodu i vazduh, pa nam je ideja da sistemski rešimo ovaj problem.

Svakako će biti reči i o manipulaciji sa drugim vrstama otpada, pa tema može biti interesantna i ostalim industrijama (mašinske radionice, autoservisi, autoprevoznici, JКP, itd).

Možda Vam se svidi i