Subota: 27 stepeni i prva subota sa 24 sata dozvoljenim kretanjem

Od strane Ozon
0 komentar

Vikend sa zabranom kretanja pratio nas je proteklih nedelja, izuzev prethodnog, kada kretanje nije bilo dozvoljeno od 18.00. Danas je prva subota tokom koje nema policijskog časa, a temperature će biti gotovo letnje, pa svi koji nemaju poslovnih obaveza moći tokom celog dana da uživaju. Oprez je i dalje neophodan, treba voditi računa o zdravlju i zaštititi i sebe i druge.

Sve što nam je trebalo, tu je – sunčan dan i neograničeno vreme za kretanje. Mnogi su ovu subotu dočekali sa nestrpljenjem, kako bi se videli sa porodicom i prijateljima. Sve to može i prijaće, itekako, ali uz mere predostrožnosti jer još traje epidemija.

U šetnju tokom celog dana mogu i najstariji sugrađani, kojima je nedeljama bilo zabranjeno kretanje, osim u posebnim terminima kada su mogli u kupovinu. 

Subotnje temperature pokazuju da nam je leto sve bliže. Tokom celog dana biće sunčano i znatno toplije, uz slab vetar. Jutarnja temperatura biće od pet stepeni, a najviša dnevna čak 27.

Vreme je idealno za uživanje u prirodi, džoging, vožnju biciklom ili za, najjednostavnije, uživanje na terasi. Naravno, ako nemate poslovnih obaveza.

Ne zaboravite da redovno perete ruke, što je moguće češće, nosite masku i rukavice na mestima gde postoji pojačani rizik, i uvek održavajte distancu od najmanje dva metra.

RTS

You may also like