STOP SHOP Black Friday

Od strane Ozon
0 komentar

Sjajni popusti za Crni petak čekaju vas u STOP SHOP-u od 27. do 29. novembra

Poslednji petak novembra, kao i svake godine, očekujemo sa nestrpljenjem, jer stiže popularni “Crni petak” i donosi tradicionalne popuste. STOP SHOP je za posetioce od 27. do 29. novembra pripremio ceo „Black Friday weekend“ povoljne kupovine. Biće to još jedna prilika da po sjajnim cenama kupite željene komade odeće i obuće, sportsku opremu, tehniku i još mnogo toga.

Posebna sniženja omiljenih brendova i njihovih proizvoda čekaju vas čak tri dana u sigurnom okruženju STOP SHOP ritejl parkova. Briga za zdravlje posetilaca i zaposlenih ostaje na prvom mestu, pa se osim sprovođenja svih preventivnih meraradi sprečavanja širenja korona virusa, STOP SHOP prilagođava i novim globalnim trendovima, kao što je unapređenje opcija beskontaktnog komuniciranja. 

Kreirana je aplikacija za pametne telefone STOP SHOP Kutak sa obaveštenjima o aktuelnim popustima, dešavanjima i akcijama koje se organizuju u STOP SHOP-ovima, kao i link ka veoma zanimljivom Zabavniku, koji već beleži veliko interesovanje svih generacija posetilaca. Radi lakšeg snalaženja, brendovi i radnje podeljeni su preglednije, po oblastima poslovanja: Moda i lepota, Sportski kutak, Kutak za zabavu, Kutak za pauzu i Tebi na usluzi. Aplikacija se može preuzeti mobilnim telefonima očitavanjem QR koda ili ukucavanjem www.stopshopkutak.rs u pretraživaču.

Sve informacije o popustima i akcijama možete pronaći na sajtu, kao i na Fejsbuk i Instagram profilima ritejl parka. 

Možda Vam se svidi i