Skupljate li račune? Ostalo je još malo vremena do kraja takmičenja

Od strane Ozon
0 komentar

Prvi deo nagradne igre Uzmi račun i pobedi je u toku a građani trenutno sakupljaju račune.

Građani, koji će na ovaj način dati svoj doprinos u borbi protiv sive ekonomije, slaće besplatno poštom 10 fiskalnih isečaka, a minimalna vrednost svakog računa mora biti 100 dinara. 

Za učesnike, poštanska usluga slanja koverti biće besplatna.

Ponovo se očekuju dva kruga, a sve pristigle koverte u prvom krugu nagradne igre automatski učestvuju i u drugom. 

Prvi krug će biti završen do Nove godine. 

Kovrrte se još uvek ne šalju, već poručuju građanima da skupljaju račune.

Nagrade su vredne, pa će najsrećniji moći da postanu vlasnici automobila fijat 500L, stana u naselju Zemunske kapije ili pak luksuznog stana u Beogradu na vodi. 

Pravo učešća imaju sva punoletna lica s prebivalištem ili boravištem na teritoriji Srbije, izuzev onih koja su u radnom odnosu ili su na drugi način angažovana za rad u kabinetu predsednika Vlade Srbije, Generalnom sekretarijatu Vlade, Ministarstvu finansija, Republičkoj direkciji za imovinu, Upravi za igre na sreću, Poreskoj upravi, Državnoj lutriji Srbije, JP Pošta Srbije i Nacionalnoj alijansi za lokalni ekonomski razvoj (NALED), kao i članovi Komisije za praćenje regularnosti izvlačenja nagrada i utvrđivanja dobitnika. 

Podsetimo, nagradna igra Uzmi račun i pobedi prvi put je bila organizovana u martu 2017. godine s nagradnim fondom vrednim 135 miliona dinara. 

Ova nagradna igra za cilj ima suzbijanje sive ekonomije i edukaciju građana o značaju izdavanja fiskalnih računa.

You may also like