Priznanje ,,Kapija uspeha“ Rezervatu „Zasavica“ i restoranu „Diana“

Od strane Ozon
0 komentar

Tradicionalno godišnje priznanje ,,Kapija uspeha“, koje Privredna komora Vojvodine dodeljuje najboljima za dostignuti kvalitet usluga u oblasti turizma i ugostiteljstva, kao i subjektima koji su svojim radom i zalaganjem i istrajnošću unapredili turizam, dodeljena je 25. juna, a među magrađenima našli su se i Mitrovčani.

Privredna komora Vojvodine tradicionalno već 28 godina dodeljuje prestižno priznaje u oblasti turizma i ugostiteljstva, u sledećim kategorijama: kategorisani objekti smeštaja, restorani, licencirani organizatori putovanja i objekti koji na najbolji način predstavljau multietničku zajednicu Vojvodine i doprinose oblikovanju vojvođanskih turističkih vrednosti.

Pored ,,Kapije uspeha“, ovim povodom dodeljuje se i plaketa za kvalitet usluga drugoplasiranim kandidatima. Turistička organizacija Grada Sremska Mitrovica, kao i prethodnih godina, tako je i prošle godine dostavila predloge za predložene kategorije. Na ovaj način nastavlja se niz promotivnih aktivnosti koje turiste podstiču da svoj odmor provedu baš u Carskom gradu.

Da je Mitrovica grad u kome su se rađali, stolovali i umirali carevi i sa razlogom nosi taj epitet govori i činjenica da se kontunitet nagrađivanja nastavlja. Predhodnih godina nagrađivani sa naše teritorije su ,,Tošina kuća“ i ,,Salaš Isailovi“. Ove godine, sa teritorije Sremske Mitrovice nagrađeni su u dve kategorije:

-Plaketa za dostignuti kvalitet usluga u kategoriji restoran ,,Diana“

-Plaketa za razvoj i unapređenje dečijeg i omladinskog turizma SRP „Zasavica“.

Odato priznanje za kvalitet usluga svakako doprinosi unapređenju turističke ponude Sremske Mitrovice, a na čemu, kao i na promociji iste Turistička organizacija Grada Sremska Mitrovica kontinuirano radi.

Foto: Mihajlo Berček

Možda Vam se svidi i