Privode se kraju radovi u ulici Mačvanski kej, asfaliranje završeno, postavlja se behaton

Od strane Ozon
0 komentar

Sremska Mitrovica – Radovi na rekonstrukciji ulice Mačvanski kej u Mačvanskoj Mitrovici ulaze u završnicu, a iste su danas obišli gradonačelnica Sremske Mitrovice Svetlana Milovanović zajedno sa saradnicima.

“Još uvek su u toku radovi u ulici Mačvanski kej, međutim dosta toga je već završeno, pa je tako asfaltiran deo saobraćajnice od ulaska u samo naselje, pa sve do centra mesta, što obuhvata i ulicu Marka Vučinića. Sada ostaje da se završi behaton pešačka staza koja je u ovom delu i više nego neophodna zbog bezbednosti svih učesnika u saobraćaju, a posebno dece koja pohađaju Osnovnu školu “Dobrosav Radosavljević Narod”. U prvoj fazi radova na rekonstrukcij ulice urađena je preko potrebna atmosferska kanalizacija, a takođe naša javna preduzeća su izvršila svoj deo posla, tu mislim na JKP “Vodovod” koji je svoju mrežu obnovio i JP “Srem gas” koji je svoju distributivnu mrežu proširio, tako da stanovnici ovog dela Mačvanske Mitrovice sada kao energent mogu da koriste i gas”, rekla je graonačelnica prilikom obilaska.

Ona je dodala i da će koliko već sutra startovati radovi na izgradnji mini pijace u centru mesta, a na kojoj će biti postavljeno do 10 tezgi.

“Do kraja oktobra meseca, a u zavisnosti od vremenskih prilika kompletna ulica Mačvanski kej biće rekonstruisana”, dodaje Milovanović.

Vrednost svih radova je 50 miliona dinara, a finansijer je Javno preduzeće “Putevi Srbije”.

You may also like