Postavljene interaktivne table

Od strane Ozon
0 komentar

Osnovna škola „Dobrosav Radosavljević Narod“ bogatija je za sedam interaktivnih tabli.

Prema rečima direktora škole Slađana Papića, obezbeđena je po jedna tabla za sva izdvojena odeljenja, kao i za matičnu školu u Mačvanskoj Mitrovici.
„Na veliko zadovoljstvo svih učenika, ali i nastavnika naša škola je obezbedila interaktivne table. Ukupno sedam tabli je raspoređeno u svakom našem objektu, po jedna u matičnoj školi u Mačvanskoj Mitrovici, zatim u Salašu, Noćaju, Zasavicama, Radenkoviću i Ravnju“, kaže Papić.
On objašnjava da su table stigle još u aprilu mesecu, ali da su zbog epidemije virusa kovid nešto kasnije postavljene. Nastavnici, njih 32 je prošlo kratku obuku za korišćenje istih.

„Još proletos smo dobili sve table, ali su stručna lica postavila samo tu jednu u matičnoj školi, dok smo ostale samostalno montirali nešto kasnije. Sve u svemu sada možemo da se pohvalimo da u našoj ustanovi imamo i to nastavno sredstvo, doduše mislim da nam treba još 4 ili 5 u Mačvanskoj Mitrovici s obzirom da imamo 16 učionica, ali za sada je ovako i zadovoljni smo“, dodaje direktor.

On kaže da je uveren da će table poboljšati kvalitet rada u školi, kao i da će se truditi da u narednom periodu obezbedi još jedan broj istih.
„Za matičnu školu definitivno nije dovoljna jedna tabla. Škola je nova i mislim da kao takva treba da bude opremljena moderno. Savremena tehnologija je iz dana u dan sve naprednija, sve kvalitetnija i treba da idemo u korak sa njom. Ono što sam mogao da primetim do sada jeste da nastavnici ove table rado koriste, a verujem i da će i rezultati rada na njima u nekoj bližoj budućnosti biti vidljivi. Ja, kao direktor škole „Dobrosav Radosavljević Narod“, svakako ću težiti ka tome da u narednom periodu obezbedim još jedan broj tabli“, rekao je Papić.

Interaktivne table su obezbeđene od strane Pokrajinskog sekretarijata za obrazovanje, propise, upravu i nacionalne manjine – nacionalne zajednice. Vrednost istih iznosila je oko 700,000 dinara.

Možda Vam se svidi i