PLJAČKA! Obijen auto ispred porodične kuće u Laćarku (VIDEO)

Od strane Ozon
1 komentar

Sremska Mitrovica – U Laćarku je noćas nešto pre 1.30 časova obijen i opljačkan automobil i to ispred porodične kuće. Kuća se nalazi se u neposrednoj blizini pruge, pa postoji sumnja da je izvršilac ovog krivičnog dela neko od migranata. Mrak i nedovoljna osvetljenost otežavaju identifikaciju osobe sa snimka.

Prema rečima vlasnice automobila za sada još uvek nepoznato lice je odnelo sva dokumenta iz vozila, vozačku dozvolu, saobraćajnu, ličnu kartu i zdravstvenu knjižicu. Oko pola dva je razbio suvozačevo staklo i tako otvorio automobil. Slučaj je prijavljen policiji.

Tu su i dva video snimka zabeležena video nadzorom sa kuće. Na njima se u gornjem uglu jasno vidi sam trenutak obijanja automobila, i nekoliko muškaraca kako se kreću uz prugu, od kojih je jedan osoba koja je pokrala sva dokumenta iz automobila.

M. Mijatović

Možda Vam se svidi i

1 komentar

macvanin 20.02.2020. - 11:10 pm

Ljudi zakljucavajte se, nabavljajte pse i nadzor, lopova na sve strane. Pre dva dana u Macvanskoj Mitrovici su obijene i opljackane dve kuce, jedna pored druge u razmaku od par sati.

Komentari su zatvoreni.