PLJAČKA! Obijen auto ispred porodične kuće u Laćarku (VIDEO)

Od strane Ozon
1 komentar

Sremska Mitrovica – U Laćarku je noćas nešto pre 1.30 časova obijen i opljačkan automobil i to ispred porodične kuće. Kuća se nalazi se u neposrednoj blizini pruge, pa postoji sumnja da je izvršilac ovog krivičnog dela neko od migranata. Mrak i nedovoljna osvetljenost otežavaju identifikaciju osobe sa snimka.

Prema rečima vlasnice automobila za sada još uvek nepoznato lice je odnelo sva dokumenta iz vozila, vozačku dozvolu, saobraćajnu, ličnu kartu i zdravstvenu knjižicu. Oko pola dva je razbio suvozačevo staklo i tako otvorio automobil. Slučaj je prijavljen policiji.

Tu su i dva video snimka zabeležena video nadzorom sa kuće. Na njima se u gornjem uglu jasno vidi sam trenutak obijanja automobila, i nekoliko muškaraca kako se kreću uz prugu, od kojih je jedan osoba koja je pokrala sva dokumenta iz automobila.

M. Mijatović

Možda Vam se svidi i

1 komentar

macvanin 20.02.2020. - 11:10 pm

Ljudi zakljucavajte se, nabavljajte pse i nadzor, lopova na sve strane. Pre dva dana u Macvanskoj Mitrovici su obijene i opljackane dve kuce, jedna pored druge u razmaku od par sati.

Komentari su zatvoreni.

Reset password

Enter your email address and we will send you a link to change your password.

Get started with your account

to save your favourite homes and more

Sign up with email

Get started with your account

to save your favourite homes and more

By clicking the «SIGN UP» button you agree to the Terms of Use and Privacy Policy
Powered by Estatik