Otpao deo opšivke krova zgrade u „Dekancu“

Od strane Ozon
0 komentar

Sremska Mitrovica – Usled neadekvatnog održavanja deo opšivke krova zgrade broj 2 (ulaz 2) u sremskomitrovačkom naselju „Dekanske bašte“ je tokom prošle nedelje otpao. Na sreću tom prilikom niko nije povređen.

Prema rečima Miloša Kovača, direktora „Gradskog stanovanja“ mesto je ograđeno, obeleženo, a šteta će u narednih par dana biti sanirana.

„Zgrada o kojoj je reč do nedavno nije bila u sistemu održavanja „Gradskog stanovanja“. U naš sistem je ušla tek po postavljanju profesionalnog upravnika Aleksandra Kuveljića, pre nekih mesec i po dana. Na žalost, kao i mnoge druge zgrade ni ova nije bila godinama adekvtno održavana i desilo se to što se desilo. Deo opštivke krova je otpao, ali na veliku sreću niko tom prilikom nije povređen“, objašnjava Kovač.

On dodaje da je Kuveljić odmah nakon toga kontaktirao „Stanovanje“ koje je na lice mesta poslalo majstore kako bi utvrdili kolika je šteta i na koji način će biti sanirana.

„Pohvalio bih profesionalnog upravnika na brzoj reakciji. Mesto je obezbeđeno trakom, postavljena su sva potrebna obaveštenja, tako da za sada nema opasnosti po građane, a šteta će svakako brzo biti sanirana“, kaže Kovač.

On još jednom napominje da je uzrok otpadanja dela opšivke krova neadekvatno održavanje stambene zajednice.

Možda Vam se svidi i