Na predlog Višeg javnog tužilaštvu u Sremskoj Mitrovici, Marku K. (30), koji je osumnjičen da je obljubio svog petogodišnjeg sina, određen je pritvor u trajanju do 30 dana. Kako nezvanično saznaju Novosti, osumnjičeni otac pred sudijom negirao je krivicu, pravdajući se da nikada ne bi povredio svog sina.

Nakon saslušanja osumnjičenog Marka iz Sremske Mitrovice, Više javno tužilaštvo donelo je naredbu o sprovođenju istrage, zbog postojanja osnovane sumnje da je izvršio ovo krivično delo, a kako saznajemo predlog za određivanje pritvora donet je između ostalog i zbog visine kazne za krivično delo koje mu se stavlja na teret pri čemu je došlo do uznemiravanja javnosti.

U naselju gde živi ova porodica, komšije su i dalje u neverici i šoku. Za Marka kažu da se “udao“ u Sremsku Mitrovicu i da sa njim nikada ranije nisu imali problema.

„Žena mu radi negde u inostranstvu, a on je došao u tastbinu. Brinuo je o malom, vodio računa, ali šta je iza nečija četiri zida to niko ne zna“,kaže jedan od komšija iz ove ulice.

Kurir

Možda Vam se svidi i