Naredne nedelje radovi u Mačvanskoj Mitrovici

Od strane Ozon
0 komentar

Sremska Mitrovica – Tokom naredne nedelje, ukoliko vremenski uslovi to dozvole, startovaće radovi na rekonstrukciji ulice Mačvanski kej u Mačvanskoj Mitrovici.

Prema rečima načelnika Gradske uprave za opšte i zajedničke poslove i imovinu Miroslava Jokića, pomenuta rekonstrukcija podrazumevaće kako radove na samoj saobraćajnici tako i izgradnju atmosferske kanalizacije što je posebno značajno za stanovnike ovog mesta. U okviru radova biće rekonstruisan i trotoar u ovoj ulici.

“Rekonstrukciju ulice Mačvanski kej smo najavljivali i ranije, ali zbog vremenskih (ne)prilika nismo odlučili da pristupimo radovima ranije. Ono što je za ove radove bitno reći jeste da će dva naša komunalna preduzeća da se u njih uključe, pa će tako JKP “Vodovod” izvršiti zamenu postojeće mreže, a “Srem – gas” će raditi na postavljanju svoje mreže s obzirom da u tom delu naše opštine ne postoji gasifikacija, odnosno ne postoji mreža ovog distributera”, rekao je Jokić.

Podsećanja radovi tokom prošle godine izvršena je rekonstrukcija saobraćajnice koja spaja Mačvansku Mitrovicu i Zasavicu II.

Možda Vam se svidi i