MOGUĆE POPUŠTANJE MERA OD PONEDELJKA

Od strane Ozon
0 komentar

Radno vreme radnji i tržnih cenatra moglo bi biti produženo do 20 sati radnim danima, a vikednom do 14 ili 15 sati, piše „Blic“. Ovo je za sada najizglednija opcija novog radnog vremena nakon mogućeg popuštanja mera uoči novogodišnjih praznika.

Kako sada stoje stvari, moguće je da se po istom principu produži radno vreme i uslužnim delatnostima, poput frizera, kozmetičara i slično, ali, za sada, duže radno vreme za ugostiteljske objekte NIJE OPCIJA!
Konačna odluka o ovim izmenama će biti doneta na novoj sednici Kriznog štaba koja će, biti održana u ponedeljak, 21. decembra u ranim jutarnjim časovima..

Na jutrošnjem Kriznom štabu, nije bilo reči o radnjama uslužnih delatnosti poput frizeraja, ali nije isključeno da i ovoj i sličnim delatnostima takođe bude produženo radno vreme.

Najavu mogućeg ublažavanja mera najavila je ove nedelje i premijerka Ana Brnabić koja je navela da je, primera radi, u frizerskim salonima mogućnost zaražavanja veoma mala, ali konačnu odluku će ipak doneti Krizni štab.

Možda Vam se svidi i