Mitrovačkom “Vodovodu” plaкeta Ministarstva odbrane za pomoć i podršku u borbi protiv korone

Od strane Ozon
1 komentar

Sremska Mitrovica – Na svečanosti održanoj u Beogradu, u Domu garde na Topčideru, uručena su vojna priznanja i zahvalnice kompanijama, pojedincima i medijima koji su donirali sredstva i pružili podršku Ministarstvu odbrane i Vojsci Srbije tokom borbe na suzbijanju zarazne bolesti Kovid-19.

U prisustvu članova kolegijuma ministra odbrane i načelnika Generalštaba Vojske Srbije, plaketu Ministarstva dobilo je i JKP “Vodovod” Sremska Mitrovica.

Načelnik Generalštaba Vojske Srbije general Milan Mojsilović uručio je ovo priznanje v.d.direktoru sremskomitrovačkog “Vodovoda” Borislavu Babiću.

Za vreme vanrednog stanja JKP “Vodovod” proizvodilo je i distribuiralo sredstvo za dezinfekciju – rastvor natrijum hipo-hlorita za potrebe strateški važnih ustanova i institucija u Srbiji, pre svega zdravstvenih i vojnih.

Istovremeno, u proteklom periodu svi Mitrovčani, kao i meštani sela mitrovačke Opštine imali su priliku da se snabdeju dovoljnim količinama dezinfekcionog sredstva za tretiranje površina i sanitarija u domaćinstvu.

You may also like

1 komentar

Anđelko Milivojević 20.05.2020. - 6:30 am

Samo je jedan čovek iz vodovoda zaslužio medalju. Inženjer Sekulić, alfa i omega.

Komentari su zatvoreni.