Sremska Mitrovica – Prijavljivanje zainteresovanih osmaka za polaganje prijemnih ispita za upis u računarski, bilingvalni i sportski smer u „Mitrovačkoj gimnaziji“ biće realizovano u periodu od 18. do 21. maja.

Prijave je moguće uputiti mejlom ili direktno u prostorijama škole.

Učenici koji su se ranije onlajn prijavili za polaganje prijemnih ispita za specijalizovana odeljenja računarskog, bilingvalnog i sportskog odeljenja, neophono je da se sada zvanično prijave za polaganje ispita na sledeći način:

–Popunite elektronski obrazac za prijavu. Obrazac prijave možete preuzeti sa sajta ministarstva:  http://www.mpn.gov.rs/wp-content/uploads/2020/05/PRIJAVA-ZA-POLAGANJE-PRIJEMNOG-ISPITA-LINК1.doc

–Popunjeni obrazac pošaljite mejlom na adresu: gimnazijagsm@gmail.com.

–U tekstu mejla navesti generički broj koji ste dobili pri prvom onlajn prijavljivanju početkom aprila meseca.

–Škola će vam potvrdno odgovoriti na mejl kada dobije prijavu.

–Možete i lično doneti otštampan i popunjen obrazac prijave u školu.

Napomena: u obrascu prijave se navodi šifra koju učenik dobija i upisuje se u njegovu knjižicu. Ove šifre će učenici dostaviti kada ih dobiju u matičnoj osnovnoj školi.

U slučaju bilo kakvih nedoumica, ili problema učenici ili roditelji učenika mogu se javiti na broj telefona škole: 022/610-390.

Učenici koji nisu uspeli da izvrše onlajn prijavu ili se nisu uopšte prijavili (nemaju generički broj), mogu da se prijave popunjavanjem i štampanjem obrasca iste prijave, koji lično predaju u školi koju žele da upišu. Overen primerak prijave je dokaz da je izvršeno prijavljivanje.

Predaja sportske dokumentacije za Sportsku gimnaziju i odeljenja učenika sa posebnim sposobnostima za sport realizovaće se 8. i 9. juna u školama koje imaju ova odeljenja.

Vreme održavanja prijemnih ispita:

–8. i 9. jun u 10 časova – Bilingvalni smer.

–10. jun od 10 do 14 časova – Računarski smer (učenici sa posebnim sposobnostima za računarstvo i informatiku).

gimnazijasm.edu.rs

Možda Vam se svidi i