MEGDAN “Novih pobednika” održan u Sremskoj Mitrovici (Foto)

Od strane Ozon
0 komentar

Megdan turnir u boričakim veštinama održan je u Sremskoj Mitrovici, nažalost bez navijača zbog dobro poznate situacije sa koronavirusom.

Sremska MItrovica 18. decembar.U organizaciji Fighting kluba „Megdan“ iz Novog Sada održane su profesionalne borbe u boksu.Osamnaest takmičara  u devet borbi borili su se za veoma vredne nagrade.Borci iz Srbije, Crne Gore, BiH, Albanije, Hrvatske, Brazila, Rusije, Ukrajine, prikazali su veoma zanimljive i interesantne borbe.Iako se sve odvijalo bez prisustva publike, ljubitelji ovog sporta  moći će narednih dana da na televizijskim sportskim kanalima isprate svo ono što se dešavalo u hali „Pinki“.

Sjajni borci, vrhunske borbe, nokauti, preglasavanja sudija, prekidi… Sve je stalo u tri sata vrhunskog fajta u hali Pinki. Neko je morao da dobije, neko da bude poražen, ali je optši utisak da su svi koji su sinoć radili ili gledali borbe poslali moćnu poruku – ovo je zaista bio Megdan novih pobednika, koliko da se zaključi ova prilično crna godina.

Glavni događaj bile su borbe na takozvanoom turniru četvorice, a osvojio ga je mladi Estonac Maikel Astur, kome je rival Đanis Fjezulai predao meč. U polufinalnim borbama Fejzulai je sudijskim preglasavanjem savladao Nikolu Drobnjaka iz Zvornika, dok je Astur bio bolji od borca iz Republike Srpske Srđana Šućura.

Još dve borbe rađene su za šampionski pojas, koji su odneli Frančesko Đaja pobedom nad Strahunjom Mitrićem i Moldavac Mihail Sirbu koji je prekidom dobio Hrvata Stipu Brčića.

Možda Vam se svidi i