KANCELARIJA ZA MLADE realizuje projekat “Karijerni info centar-Kompas mladih preduzetnika 2020.”

Od strane Ozon
0 komentar

Ove godine konferencija će biti održana online zbog pandemije Korona virusa

Mitrovačka Kancelarija za mlade, uz finansijsku podršku Ministarstva omladine i sporta Republike Srbije, realizuje projekat “Karijerni info centar-Kompas mladih preduzetnika 2020.”, koji se bavi karijernim informisanjem, odnosno profesionalnom orijentacijom koju KZM uspešno realizuje već nekoliko godina unazad.

Projekat se sastoji iz niza radionica i treninga namenjenih mitrovačkim srednjoškolcima, prvenstveno završnih godina, a sve sa ciljem da im se u što većoj meri pomogne pri odabiru buduće karijere.

“U našoj Kancelariji postoji nekoliko mladih obučenih ljudi koji su učestvovali u raznim našim projektima, pa su tako uzeli učešća i u ovom. Kao i u prethodnim godinama uspešno smo sarađivali sa srednjim školama sa teritorije Grada Sremska Mitrovica. Radionice na temu karijernog informisanja realizovali smo u dvorištu Kancelarije za mlade na otvorenom, tokom septembra, zbog postojeće epidemiološke situacije u zemlji.” – rekla je Biljana Matić, koordinatorka mitrovačke Kancelarije za mlade.

Espreso

You may also like