Igrači Srem SM lako savladali Hajduka iz Čuruga

Od strane Ozon
0 komentar

Sremska Mitrovica.Četvrto kolo Treće rukometne lige „Zapad“.RK „Srem SM“ — RK „Hajduk“ (Čurug). Rezultat  37:28  (18:16).Sudije – Tasić  Vladimir i Dobrijević Tadej iz Novog Sada. Delegat – Stojanović Vanja iz Lovćenca.Utakmica je odigrana bez prisustva publike.
RK Srem SM u sastavu: Ninković Marko, Bosančić Nikola-1,Vučenović Mladen, Pejić Ognjen-2,  Nikolovski Stefan-5, Rajšić Predrag-2, Krstić Milan-7, Delić Petar, Milovanović Miroslav, Popović Nikola-14, Bakša Vladimir-4, Kozeljac Dejan-2.Trener – Krstić Milan.
RK Hajduk u sastavu: Nikolić Dragan, Vujkov Predrag-6, Pokrajac Dušan-6, Janković Ilija-1, Kotlaja Bogdan, Nenadov Ilija-3, Ćurčin Žarko, Vidaković Davor-4, Jovanović Rade-1, Rodić Željko, Kuzmanović Radovan, Stjepanović Nikola-7.Trener – Petković Mihajlo.

Početak prvog poluvremena pripao je gostima. Vodili su sa nekoliko pogodaka razlike sve do četiri minuta pre kraja kada su igrači Srema uspeli da izjednače a onda i da povedu, pa su na poluvreme otišli sa dva pogotka prednosti.

U drugom poluvremenu na parketu je igrala samo jedna ekipa dok se druga branila.Igrači Srema su se razigrali pa je ubrzo postalo i očigledno da će pobediti na ovom meču.Rezultatska razlika u korist domaćina bila bi i daleko veća da se nisu opustili i mnogo grešili u napadu kada su videli da će trijumfovati na kraju utakmice.Igrač utakmice je Popović Nikola iz ekipe Srem SM.

Možda Vam se svidi i