„Gradsko stanovanje“ vrši dezinfekciju stambenih zgrada

Od strane Ozon
0 komentar

Sremska Mitrovica – Za vreme vanrednog stanja “Gradsko stanovanje” preko svojih podizvođača, odnosno fime “Dada 06” koja je zadužena za održavanje higijene će vršiti dezinfekciju stambenih zgrada na teritoriji Sremske Mitrovice.

“Krenuli smo prvo sa dezinfekcijom ulaznih vrata, rukohvata stepeništa i sandučića u stambenim zgradama, a u narednom perodu će biti vršena deznfekcija i samih stepeništa. Sredstva za dezinfekciju smo trebovali od Gradskog štaba za vanredne situacije i za sada se posao obavlja bez problema”, rekao je za medije direktor “Stanovanja” Miloš Kovač.

On je objasnio da se dezinfekcija vrši sredsvom na bazi hlora, za koje je potvrđeno da 100% ubija virus korone.

Gradsko stanovanje od utorka, 17. marta prestalo je da radi sa strankama neposredno. Takođe ne radi ni blagajna ovog preduzeća, a uplatu računa je moguće izvršiti samo putem pošte ili elektronski.

Svi kvarovi mogu se prijaviti na telefone 022/625065, ili 0648894738 za struju i liftove. Kvarove je mguće i prijaviti putem emaila office@gradskostanovanje.rs.

“Ljudi ne treba da brinu i da dižu paniku, sve institucije i preduzeća, pa i “Gradsko stanovanje” rade sve što je u njihovoj, odnosno našoj moći da sprečimo širenje zaraze ukoliko se ona pojavi u Sremskoj Mitrovici”, rekao je Kovač.

Možda Vam se svidi i