Država razmišlja o novoj pomoći

Od strane Ozon
3 komentari

Ukoliko budemo morali da zatvaramo ugostiteljske i turističke objekte, a očigledno da se bližimo tome, država će naći način da im pomogne, kaže Aleksandar Vučić.

On je, tokom obilaska gradilišta buduće kovid bolnice u Kruševcu, rekao da „to nije lako“.

– Ako dođe do zatvaranja, očigledno je da se bližimo tome, deo ugostiteljskih i turističkih potencijala posebno u Beogradu, naći ćemo način da tim ljudima pomognemo. Videćemo na koji način, iako to nije lako, da li isplatom još jednog minimalca ili na neki drugi način, razmislićemo. Sačuvali smo još nešto za crne dane – rekao je Vučić. 

Budući da je za danas najavljena sednica Kriznog štaba, Vučić je rekao da će nadležni poslušati i prihvatiti sve odluke i preporuke Štaba, ali ih je zamolio za razumevanje, jer, kaže, država mora da plati i bolnice, i plate i penzije, koje želi da povećava.

– Da imamo u vidu da ako sve zatvorimo, ne znam od čega ćemo moći sve da platimo. Nismo imali probleme, nećemo ih ni imati, molim ih da to imaju u vidu, ali ćemo mi sve njihove odluke sprovoditi u delo – rekao je Vučić.

You may also like

3 komentari

Stevica 01.12.2020. - 3:38 pm

A Šta je sa ostalim građanima koji su bez posla i koji imaju socijalnu pomoć i koji imaju malu decu njima je potrebna pomoć

NS 03.12.2020. - 1:09 pm

Mnogo njih je odjavljeno u ugostiteljskim objektima i prijavljeno preko omladinske zadruge. Ko će njima pomoći da imaju za hranu i račune???

Pera Mitic 03.12.2020. - 8:14 pm

pa ko ce pomoci…..niko,i to sto daju kao pomoc i to ce kao i predhodne `pomoci` iskoristi privatnici,tu pomoc nece videti ni jedan radnik najverovatnije.

Komentari su zatvoreni.