Dozvoljene uživo svirke i u zatvorenom, ali uz strogo poštovanje preventivnih mera

Od strane Ozon
1 komentar

Sremska Mitrovica – Ugostiteljski objekti na teritoriji Sremske Mitrovice mogu organizovati uživo svirke i u zatvorenom prostoru, ali kao i što je do sada bio slučaj neophodno je da vlasnici istih ispoštuju određene preventivne mere.

Prema rečima Ljubomira Vujčića načelnika Gradske uprave za saobraćaj, komunalne i inspekcijske poslove kada je reč o živim svirkama muzičari moraju biti udaljeni najmanje pet metara od prvog stola, odnosno od gostiju. Muzičarima, kao što su tamburaši, nije dozvoljeno da se kreću kroz lokal, odnosno od stola do stola.

Broj gostiju u samim objektima je ograničen i zavisi od lokala do lokala, ta mera je na snazi već duže vreme i kako kaže načelnik, ugostitelji su se njoj već prilagodili.  

Još uvek nije dozvoljeno organizovanje raznih proslava, rođendana, svadbi, slavlja i slično, objasnio je za Ozon načelnik Vujčić i dodao da je rad diskotekama takođe još uvek zabranjen.

Radno vreme ugostiteljskih objekata petkom i subotom je do jedan sat posle ponoći.

Možda Vam se svidi i

1 komentar

Zoran Malesevic 25.09.2020. - 8:23 pm

Zasto Mitrovica ima nakaradne zakone sto se tice duze radnog vremena? I pre korone smo imali cudno radno vreme. U Beogradu se u grad krece oko 00, 01h a kod nas se sve zatvara osim diskoteke. Da li se to mozda grad brine o produktivnosti Mitrovackih firmi tako sto se omladina tera prva da ide kuci? Ima tu neki tajni dogovor

Komentari su zatvoreni.