Završavaju se radovi na rekonstrukciji puta između Mačvanske i Zasavice II

Od strane Ozon
0 komentar

Sremska Mitrovica – U toku današnjeg dana biće završeni radovi u okviru prve faze projekta rekonstrukcije puta između Mačvanske Mitrovice i Zasavice II. U pitanju su radovi na asfaltiranju deonice duge oko 3,5 km.

Radove su danas obišli gradonačelnik Sremske Mitrovice Vladimir Sanader i načelnik Gradske uprave za opšte i zajedničke poslove i imovinu Miroslav Jokić.

Prema rečima gradonačelnika Sanadera odmah se kreće i sa drugom fazom radova koja će obuhvatati rekonstrukciju puta kroz samo naselje odnosno od dela puta koji je rekonstruisan prošle godine, pa sve do dela koji se upravo završava. Pre samih radova na putu “Vodovod” i “Sremgas” će izvesti određene radove na svojim mrežama.

Investitor radova na rekostrukciji puta između Mačvanske i Zasavice II je Javno preduzeće “Putevi Srbije”, a izvođač je “Sremput”. Vrednost radova iznosi 87 miliona dinara.

Rekonstruisani put će, prema Jokićevim rečima, biti znatno bezbedniji, jer će njegova širina iznositi 6 metara.

“U saradnji sa saobraćajnom policijom, zbog toga što je put nov, bezbedan i pogodan za prekoračenje brzine, ćemo u narednom period obratiti veću pažnju na kontrolu saobraćaja na ovoj deonici”, rekao je Jokić.

You may also like