Sremska Mitrovica – Nepažnjom zaposlenih u Sektoru pogrebnih usluga Javnog komunalnog preduzeća “Komunalije” juče se u Laćarku desio incident koji će se, kako kažu meštani ovog sela, dugo prepričavati. Tim povodom danas je održana konferencija za medije.

Naime, propustom zaposlenih u pomenutom Sektoru pogrešno telo poslato je jednoj laćaračkoj porodici. Rodbina je tu grešku uočila u trenutku kada su otvorili kovčeg kako bi se oprostili sa pokojnikom. Brzom reakcijom isti je ispravljen i sahrana je održana u predviđenom terminu.

“U toku jučerašnjeg dana desio se problem u Sektoru pogrebnih usluga i pre svega želeo bih u ime “Komunalije” da se izvinim porodici preminulog. Greškom i nepažnjom više lica u preduzeću i pomenutom sektoru došlo je do zamene poklopaca dva sanduka, tako da je pogrešno telo poslato u Laćarak. Rodbina preminulog primetila je grešku i ona je odmah ispravljena”, objasnio je na konferenciji direktor JKP “Komunalije” Radoslav Jevremović.

On je dodao da je protiv zaposlenih koji su propust napravili pokrenut disciplinski postupak i da će svi biti sankcionisani.

“Razgovarao sam sa porodicom pokojnika i mi trenutno ne možemo ništa da uradimo da ublažimo bol i stres koji su oni doživeli, ali ono što možemo jeste da sve troškove sahrane preuzmemo na sebe i da ih u potpunosti snosimo mi, odnosno zaposleni koji su učestvovali u tom incidentu “, rekao je Jevremović.

On je još jednom uputio izvinjenje porodici pokojnika.

Možda Vam se svidi i