Traži se ideja za Luku Sremska Mitrovica

Od strane Ozon
1 komentar

Sremska Mitrovica – Raspisana je javna nabavka za izradu Studije opravdanosti sa idejnim projektom za proširenje i izgradnju Luke Sremska Mitrovica, objavila je Agencija za upravljanje lukama.

Dokumentacija se izrađuje kako bi se obezbedili propisani uslovi za izvođenje radova na izgradnji infrastrukture buduće Luke Sremska Mitrovica, navodi se u saopštenju, i dodaje da će izgradnja luke omogućiti da ovaj grad u potpunosti realizuje svoje privrede potencijale.

Luka na Savi u Sremskoj Mitrovici treba da bude projektovana za pretovar najmanje 1,5 miliona tona „raznih vrsta rasutog, tečnog i generalnog tereta. Nova luka bi trebalo da privredi obezbedi korišćenje usluga unutrašnjeg vodnog trasporta kao najjeftinijeg za prevoz masovnih roba, a rok za podnošenje prijave je 14. oktobar.

Tanjug

You may also like

1 komentar

zlatko 19.09.2019. - 11:25 am

imate luku polugotovu u fabrici matroz, na povoljnoj poziciji, imate sve tamo i kran na luki leget i kran na matrozu, nizvodno od separacije sve moze da bidne luka a tu je carina i kamioni, napravite obilaznicu oko mitrovice , da ne kidaju gradske puteve teski kamioni, mozete tamo napraviti i hotel od mitrosove upravne zgrade i matrozove za smestaj onih koji ce doalziti poslovno u luku, a na keju u sm treba da pocnete uredjivati gradsku plazu dva iznad bivseg pontonskog mosta, za putnicki saobracaj moze posluziti luka kod lapetanije, kej nemojte dizati vec napravite ugovor sa lukom leget da vadi sljunak na spicu kod mitrospera tako umesto da dizete nasip , produbicete dno, a dobicete i pesak za javne radove djabe, djabe, 365 ili bart 280 dana godisnje treba onaj sa korpicama da je ukotvljen na liniji mirtospera ili nesto nize u zalivu da vadi pesak, koji se moze prodati ili deponovati na obali pa kad krene neka izgradnja ,

Komentari su zatvoreni.