School & School u Sremskoj Mitrovici

Od strane Ozon
0 komentar

Sremska Mitrovica – U Sremskoj Mitrovici od ove školske godine počinje sa radom School & School, multidisciplinarna škola neformalnog obrazovanja za decu i tinejdžere.

Reč je o posebno osmišljenim programima baziranim na višestrukoj inteligenciji gde polaznici škole imaju mogućnost da putem finih, primenjenih i tehničkih nauka pronađu svoju nadarenost i strast prema određenoj disciplini koja će im olakšati odabir buduće akademske i profesionalne karijere.

Cilj ovakvog sistema obrazovanja je osmisliti kreativno i podsticajno okruženje, a onda, posmatrati, otkrivati, razvijati i negovati talenat kod dece, ohrabrujući ih na svesno pronalaženje izvora vlastite inspiracije i aspiracije.

Kako mi to radimo?

Tako što omogućavamo sticanje znanja i veština 21. veka na sasvim drugačiji i inovativan način kroz jedan od sledećih programa: – ROBOTIKA I PROGRAMIRANJE – ART & DESIGN – PRODUŽENI BORAVAK – LEGO THINK TANK – ŠKOLA MUZIKE – ENGLESKI JEZIK – NEMAČKI JEZIK.

U periodu od 2. do 6. septembra 2019. deca uzrasta 6-14 koja sebe vide kao buduće programere, game dizajnere, inženjere robotike ili svetski poznate YouTubere mogu besplatno prisustvovati časovima i radionicama. Broj mesta je ograničen.

Škola se nalazi u Kralja Petra I 59 u Sremskoj Mitrovici. School & School je drugačija škola za decu i tinejdžere, inspirisana budućnošću, mesto gde deca dizajniraju lepše sutra!

You may also like