Realizovan projekat „Ubaci koš“

Od strane Ozon
0 komentar

Sremska Mitrovica – Кao i predhodnih i ove godine firma ,,Eaton electric’’ d.o.o. je podržala programe koji doprinose razvoju lokalne zajednice i podižu kvalitet života građana Sremske Mitrovice, a jedan od njih je upravo i projekat pod nazivom “Ubaci koš” Udruženja građana “Grupa 022”. Projekat je predviđao obnovu košarkaškog terena Osnovne škole “Jovan Jovanović Zmaj” koja je nedavno i realizovana.

Tokom ovog projekta zamenjene su dotrajale košarkaške table i stari metalni obručevi košarkaškog igrališta, napravljene su i nove metalne konstrukcije – nosači košarkaških tabli, a sve sa ciljem da se poveća funkcionalnost ovog sportskog terena.

Volonterskom akcijom članova Udruženja ,, Grupa 022“ i petoro zaposlenih ,,Eaton elektric d.o.o.“ košarkaške konstrukcije na terenu su prefarbane, a na dve od njih su postavljene i nove košarkaške table od pleksiglasa, kao i zglobni obručevi.

Uređeni košakaški teren će poboljšati kvalitet nastave osnovne škole koju pohađa oko 750 učenika.

“Uz malo dobre volje, volonterskog rada i uz podršku uspešne kompanije pokazali smo da može da se učini nešto što će biti društveno korisno. Nadamo se i da će neke druge kompanije iz Sremske Mitrovice slediti primer ,,Eaton electric’’ d.o.o. i da ćemo zajedno uraditi puno toga za našu zajednicu”, poručuju iz Udruženja “Grupa 022”.

You may also like