Radovi na izgradnji „Lidla“ u toku, uskoro početak izgradnje objekta Stop shopa

Od strane Ozon
4 komentari

Sremska Mitorovica – U narednom periodu startovaće i prvi konkretni radovi na izgradnji Stop Shop ritejl parka, nezvanično saznaje Ozon.

Radi se o prodajnom objektu austrijske kompanije Immofinanz koji će biti smešten na prostoru nekadašnje fabrike nameštaja FUDIN „1. novembar“ u Sremskoj Mitrovici.

Na pomenutom prostoru već neko vreme odvijaju se radovi na izgradnji objekta hipermarketa nemačke kompanije „Lidl“.

Foto: ekapija.com

Možda Vam se svidi i

4 komentari

Niko bitan 31.01.2019. - 8:38 pm

Da li je moguće 3 rečenice da sastavite pismeno i razumno?

Ozon 31.01.2019. - 9:46 pm

Šta Vam konkretno nije razumno i pismeno?

Niko bitan 05.02.2019. - 10:55 am

Molim Vas, pa da li ste pročitali tekst pre nego ste mi odgovorili?
Mada, svaka čast na tome što ste objavili komentar.
Šta nije razumno? Nije razumno to što ste u 3 rečenice pomenuli 4 firme, pa hajde sad Vi zamislite onog ko nije u toku sa dešavanjima kako može da razume o čemu radi i šta se gradi.
Molim Vas malo opširnije da bi razumeli i mi koji nismo upućeni šta sve te firme rade i žele kod nas i kakve su prednosti za nas potrošače, jer to što ste Vi upućeni i mislite da je svima sve jasno, nije baš tako.
Mogu da Vam pišem primer iz moje branše i videli bi ste da me ništa ne razumete u 3 rečenice, ali bilo bi previše teksta za komentar.
Drugo, greška u kucanju:“na prostori“.
P.S. Nije ovo jedina takva vest, pola vesti su takve.

Ozon 05.02.2019. - 11:22 am

Ne postoji razlog da nečiji komenatar ne objavimo, mi smo tu zbog svih Mitrovčana i samim tim Vaše mišljenje nam je važno. Naravno, kritika je uvek dobrodošla, jer na taj način možemo da ispravimo neke naše greške i da radimo na tome da budemo bolji. Slovne greške, nadamo se da nam ne zamerate u velikoj meri, česte su u svim elektronskim i štampanim medijima, pokušavamo da svaku koju uočimo ispravimo.

Komentari su zatvoreni.