Psi lutalice napravile pokolj domaćih životinja u Bosutu (UZNEMIRUJUĆE FOTOGRAFIJE)

Od strane Ozon
0 komentar

Sremska Mitrovica – U Mlinskoj ulici u Bosutu u toku tri noći ove nedelje psi su zaklali više domaćih životinja.

Kako za Ozon media kažu meštani ove ulice, čak šest domaćinstava je oštećeno, a psi su ukupno ubili 19 ovaca, jagnjadi i jaradi. Pričinjena je znatna materijalna šteta.

Na pse lutalice, ali i na jednog komšiju sa početka ulice koji u svom dvorištu ima veliki broj pasa, koji takođe slobodno šetaju ulicama ovog sremskog sela, žalili su se meštani Mlinske nadležnima više puta.

Njihove žalbe, na žalost, nisu urodile plodom, pa tako, dok je komšija bivao usmeno opomenut, psi lutalice su nastavile da terorišu selo.

“Žalili smo se i Komunalnoj policiji, zvali i ZOO higijenu, ali niko od njih nije preuzeo konkretne korake da se problem pasa lutalica reši, sada kada je šteta napravljena možda neko i reaguje”, rekao je za Ozon jedan od oštećenih, koji nije želeo da se njegovo ime iznosi u javnost.

On je dodao da se plaši i za bezbednost ne samo svoje, nego sve dece u selu, kao i da je pre nekog vremena jedna žena pretrpela napad psa lutalice koji ju je ugrizao.

O napadima i pokolju životinja koji se desio ove nedelje nakon istih obaveštena je i seoska veterinarska služba, koja je načinila zapisnike.  

You may also like