Poznati youtuberi organizovali druženje u Sremskoj Mitrovici (video)

Od strane Ozon
0 komentar

Sremska Mitrovica – Kako teče vreme i godine na kalendaru se povećavaju, sve je manje dece na stadionima, a sve više u kućama uz tablet računare ili smartphone mobilne uređaje gledajući takozvane „youtubere“ kako strane tako i domaće, s obzirom da domaća you tube scena raste iz dana u dan.

Ono što je zanimljivo jeste to da se upravo neki od tih youtubera koje mlađe generacije prate na internetu trude da ih izvuku van kuća na igrališta.

Filip Milenkov popularniji kao Cofi, sa kanala „Najbolji Ortaci“ i Dejan Čugalj popularniji kao „Snajperinjo“ sa istoimenog you tube kanala, su u subotu, 14. septembra na stadionu FK „Srema“ u Sremskoj Mitrovici sa više desetina dečaka i devojčica i njihovih mama organizovali sjajno druženje – takmičilo se, pevalo, smejalo, sklapala su se nova prijateljstva, delili razni pokloni i nagrade.

Samo takmičenje se održalo u tri kategorije: dečaci, devojčice i mame koji su demonstrirali svoje fudbalsko umeće. Pobednik u svakoj od njih nagrađen je sa 1.000 dinara i loptom. Sveukupni pobednik, dečak Miodrag je osvojio i pehar sa natpisom “Prvi snajper Sremske Mitrovice 2019”.

Milenkov i Čugalj su najavili da je ovo samo prvo, od mnogih druženja koja će organizovati u narednom periodu, a delić atmosfere možete pogledati u video zapisu.

https://www.youtube.com/watch?v=ac_hssLgTq8&feature=youtu.be&fbclid=IwAR1KKxfPaodQ3k308CPWE0daVZucXW8NoLoyS8n0CG2IbnLTet5vZasUkRo

Kako je izgledala atmosfera sa oko 300 prisutnih pogledajte na klipu ispod, i nadamo se da ce nas grad uskoro biti domacin slicnog karaktera:

Možda Vam se svidi i