Potraga za odbojkaškim talentima

Od strane Ozon
0 komentar

Sremska Mitrovica – Predstavnici Odbojkaškog saveza Srbije danas su posetili Sremsku Mitrovicu i vršili testiranje mlađih kategorija odbojkašica iz čitavog Srema, a u potrazi za talentima i uključivanju istih u reprezentativne kampove.

Testiranje je realizovano u Poslovno sportskom centru „Pinki“.

“Već tri godine imamo praksu da obilazimo gradove po Srbiji i tražimo mlade talentovane devojčice.. Danas smo ponovo u Sremskoj Mitrovici gde smo okupili odbojkašice iz regiona, poenta i cilj današnjeg testiranja je da nađemo mlade talente i da ih što pre uključimo i neki reprezentativni proces”, rekla je Biljana Mihailović, direktor mlađih ženskih selekcija Odbojkaškog saveza Srbije.

Ona je dodala da je na današnje testiranje donet i pehar koji je ženska odbojkaška reprezentacija Srbije osvojila na nedavno održanom Prvenstvu Evrope u glavnom gradu Turske, Ankari.

“Doneli smo vrlo važan pehar koje su odbojkašice Srbije osvojile kako bi dodatno motivisale i podstakle naše mlade sportistkinje koje su sa nama danas, ali i kako bi apelovali na lokalnu samoupravu da dodatno ulože u sport, u odbojku, da obrate malo više pažnju na klubove i da pokažemo da su sve sredine u sistemu”, rekla je Mihailović.

Možda Vam se svidi i