Četiri finala „Sirmiumu“

Od strane Ozon
0 komentar

Sremska Mitrovica – Džudisti sremskomitrovačkog „Sirmiuma“ ni proteklog vikenda nisu mirovali, u subotu su bili na turniru ,,Trofej Beočina“, dok su u nedelju borbe bili u Ugljeviku.

Prvi dan je pripao ženskom, a drugi dan muškom delu ekipe. Na takmičenju u Beočinu nastupilo je osam takmičara „Sirmiuma“ u kategoriji poletaraca i pionira. U veoma jakoj konkurenciji gde se prijavilo 53 kluba sa 463 takmičara, osvojene su dve medalje. Lana Novaković i Katarina Tomić osvojile su srebrne medalje, obe su imali po tri borbe i tek u finalu su poklekle i morale su se zadovoljiti srebrnim medaljama.

U ovoj konkurenciji ovo je izvanredan uspeh, a nadomak medalja su bili Luka Novaković, Andrea Sanader, David Perković koji su zauzeli peta mesta.

U Ugljeviku su nastupila dva takmičara Mladen Tutulugdžić i David Perković. Ono što Davidu nije uspelo u Beočinu, u Ugljeviku je pokazao zašto je bio bronzani na Prvenstvu Srbije. Tri borbe tri pobede maximalnim rezultatom i zlatna medalja na grudima. Mladen je imao nešto lakši posao, ali isto se okitio zlatnom medaljom.

Takmičari „Sirmiuma“ aktivni su iz nedelje u nedelju, a sve u cilju da budu što spremniji za turnir na kojem će biti domaćini i koji će se održati u Sremskoj Mitrovici 17. novembra u Poslovno sportskom centru „Pinki“.

Možda Vam se svidi i