Paketići za učenike ŠOSO „Radivoj Popović“ i korisnike Dnevnog boravka „Sunce“

Od strane Ozon
0 komentar

Sremska Mitrovica – U ponedeljak, 23. decembra u prostorijama ŠOSO ”Radivoj Popović“ organizovana je novogodišnja proslava i zajedničko druženje učenika iz sedam osnovnih i srednjih škola, koje su se odazvale pozivu da učestvuju u inkluzivnoj akciji.

U saradnji sa učeničkim parlamentima, obezbeđeni su paketići za sve učenike ŠOSO „Radivoj Popović“, kao i za korisnike Dnevnog boravka „Sunce“. Ovakav vid saradnje je prisutan već nekoliko godina i sve više škola se uključuje, razvijajući kod svojih učenika empatiju, humanost i svest da smo svi jednaki u različitosti.

Deda Mraz je i ove godine obradovao decu slatkim paketima, igračkama i školskim priborom, a sve uz podršku malih pomagača, koji su sve to obezbedili, ali i onih velikih, željnih da pomognu i usreće nekoga.

Podršku akciji pružili su Ekonomska škola „9. maj“, Mitrovačka gimnazija, OŠ „Jovan Popović“, OŠ „Triva Vitasović Lebarnik“, OŠ „Sveti Sava“, OŠ „Jovan Jovanović Zmaj“, OŠ „Boško Palkovljević Pinki“, Dom učenik srednjih škola, „Credit agricole“ banka, firme „Cooper standard“, „Termo produkt“ i „Tabeks“, kao i JКP „Vodovod“.

Svi zajedno su uspeli da postignu cilj, da pruže radost, ljubav i pažnju jedni drugima i nastave da šire osmehe u najveselijem periodu godine.

You may also like