Otvoren mitrovački „Trg mladih poljoprivrednika“

Od strane Ozon
0 komentar

Sremska Mitrovica – U organizaciji Agencije za ruralni razvoj Grada Sremska Mitrovica od danas, pa do kraja oktobra meseca, na Trgu Vojvođanskih brigada u Sremskoj Mitrovici, biće postavljen “Trg mladih poljoprivrednika“.

Cilj ove akcije jeste podrška novim generacijama mladih poljoprivrednih proizvođača u plasmanu proizvoda.

Za sada, prema rečima Samardžića na “Trgu” svoje proizvode Mitrovčanima nudi šest poljoprivrednih proizvođača, a njihov broj, kao i ponuda će se tokom vremena menjati.

“Ovo je dobra prilika za nas da robu prodamo na malo i ostvarimo neku bolju zaradu, jer nema nakupaca, tako da smo što bi se reklo prva ruka. Naši kupci za svoj novac dobijaju kvalitetne i domaće proizvode i nadam se da će kao i prošle i ova godina biti uspešna za nas izlagače”, rekao je Bojan Riđošić, poljoprivrednik iz Sremske Mitrovice, učesnika “Trga” drugu godinu za redom.

Na tezgama postavljenim na Vojvođanskom trgu može se pronaći sveže voće i povrće, domaći sokovi i likeri, med i ostali pčelarski proizvodi.

Kako tokom sezone budu stizale nove povrtarske i voćarske kulture, tako će se i tezge na “Trgu mladih poljoprivrednika” dopunjavati novim proizvodima.

Možda Vam se svidi i