NE dozvolite da vas prevare!

Od strane Ozon
0 komentar

Sremska Mitrovica – Iz Udruženja „Daun“ iz Sremske Mitrovice upozoravaju sugrađane da su došli do informacija o tome kako jedno lice prikuplja novčana sredstva u ime osoba sa Daunovim sindromom, ali da sa istim nemaju veze i da ne znaju o kome je reč.

Prema rečima Radovana Kekića, sekretara Udruženja pre nekoliko dana javljeno mu je da osoba koja se predstavlja kao Predrag Marijanović obilazi lokale u gradu i traži finansijsku pomoć kako bi se, navodno, organizovala radionica za osobe sa Daunovim sindromom.

Kako je objasnio Kekić, pomenuta osoba je konkretno ušla u jedan frizerski salon u gradu sa pričom kako će „Kulturno-prosvetna zajednica“?! organizovati radionicu za 36 osoba sa Daunovim sindromom na kojoj će te osobe imati priliku da na nekakvim lutkama prave frizure. O tome koja konkretno Zajednica je u pitanju nije bilo reči, ali da se zaista tiče osoba sa Daunovim sindromom Kekić ističe da bi znao o čemu je reč.

„Mitrovačko Udruženje je jedino na teritoriji Srema koje isključivo okuplja osobe sa Daunovim sindromom, za koga pomenuta osoba prikuplja sredstva ne bih znao reći, ali za naše Udruženje i naše članove svakako ne. Ne bih želeo da Mitrovčani budu u zabludi i da misleći kako pomažu nama budu nasamareni. Mi sa našim sugrađanima imamo jako lep odnos i saradnju, naše Udruženje je proglašeno za najbolje u Srbiji kada je u pitanju Daun i nećemo dozvoliti da neko kvari lepu sliku o nama“, rekao je kratko Kekić.

On je još jednom upozorio Mitrovčane da dobro obrate pažnju kome doniraju novčana sredstva.

Možda Vam se svidi i